Африм Гаши: Да ги споиме позицијата и опозицијата

0

Претседателот на Алтернатива, Африм Гаши синоќа повика на обединување, бидејќи според него релативно е колку пратеници може да добие оваа партија.

Гаши побара да се спојат позицијата и опозицијата.

„Затоа, позиција и опозиција… колку пратеници ќе добиеме е релативна работа ако гледаме од историски аспекти. Останувајќи верни на принципите, ова е наша важна работа“, рече Гаши.