ВИДЕО | Поради непрописно паркирање и го блокирале тркалото, а таа решила да го направи ОВА

0

Во Америка возачка се нашла во необична ситуација откако добила казна за непрописно паркирање

Наместо да ја плати казната, таа решила да возврати и да направи многу поскапа штета. Казната што ја добила била во форма на т.н лисици за блокирање на тркалата, кои властите би ги отстраниле дури откако ќе ја плати казната.

Меѓутоа, наместо да ја плати казната, возачката решила да се справи со лисицата на свој начин. Иако тркалото на нејзиниот автомобил бил блокиран, решила да си го оштети возилото за да го ослободи. Оваа постапка остави многу луѓе во страв, бидејќи очигледно беше крајно непрактичен и скап начин за справување со казната.

Уште поизненадувачки е што нејзините пријатели се приклучиле на овој необичен план, давајќи ѝ лажна надеж дека наскоро ќе биде ослободена од нејзините „окови“. Оваа необична реакција на казнување покажува колку луѓето понекогаш можат да бидат фрустрирани или несовесни кога ќе се соочат со ситуации како оваа.