ВИДЕО | Пукање во Тузла: Убиен маж, убиецот уапсен додека бега преку тераса

0

Во населбата Миладије во Тузла вечерва се случило убиство, јавува Аваз.

Дневни аваз дознава дека Специјалната единица на МУП ТК го уапсила убиецот, маж од тузланското насилство на Миладије.

Убиството се случило во стан, а убиецот бил уапсен додека бегал преку терасата од зградата.

Се сомнева дека убиството е извршено со пиштол. Сепак, досега не е пронајдено огнено оружје.

Истрагата е во тек, а специјалната единица на МУП ТК е на терен. Во станот каде што се случи убиството имало неколку лица, меѓу кои и една жена.

Како што се дознава, убиецот веќе им е познат на полициските власти за разни кривични дела, меѓу другото и за уживање во наркотици.