КАРЛЕУША И МИЛИЦА ПАВЛОВИЌ НАПРАВИЛЕ СПЕКТАКЛ: СИ РАЗМЕНИЛЕ ЈАКИ ЗБОРОВИ, ПУБЛИКАТА ВО ТРАНС

0

Веднаш штом ја видоа Милица, фановите знаеја дека доаѓа највиралната песна, па врескаа.

Една од најпопуларните песни од албумот на Јелена Карлеуша , барем кога се во прашање социјалните мрежи, е дуетот „Машала“ со Милица Павловиќ .

Затоа и не е чудно што публиката беше во транс на концертот на ЈК кога на сцената се појави нејзината помлада колешка за да ја изведат оваа песна заедно.

Веднаш штом ја видоа Милица, фановите знаеја дека доаѓа највиралната песна, па врескаа.

Карлеуша и Милица на концертот

Кога го виде тоа Павловиќ само се прекрсти, а потоа ја поздрави публиката која ја скандираше неа и името на Јелена.

Двајцата имаа слични фризури и костими, а особено беше интересно кога ја изведоа кореографијата која долго време ја подготвуваа.

На крајот од настапот Јелена кажа неколку реченици за колешката.

– Вистинските пријателства во оваа работа се многу ретки, луѓето патуваат и знаете колку пати тоа ми се случило, но малку се луѓето кои се вистински пријатели. И таа е. Милица Павловиќ – изјави Јелена.

Кога го завршија настапот, Милица и се обрати на Јелена со силна порака:

– Се гордеам со неа како колешка и пријателка, што е нејзино рамо за плачење и кога има тага и кога има среќа. Ова е среќна вечер, горда сум што сите го извикуваат нејзиното име – ова се зборовите со кои младата пејачка Милица го заврши настапот.