ПРВА ФОТОГРАФИЈА ПО ОПИРАЦИЈАТА НА СРЦЕТО! Весна Змијанац излезе од болница, еве ја нејзината состојба (ВИДЕО)

0

Пејачката Весна Змијанац долго време имаше проблем со протокот на крв во срцето, па неодамна беше оперирана во болница во Белград.

Бидејќи Весна не се појавува во медиумите после операцијата, екипата на „Папарако лова“ опуштено ја снимила пејачката пред болницата.

Папараците неколку дена го следеше животот на ќерката на Весна, Николија Јовановиќ, која поголемиот дел од времето го поминуваше со ќерката Реа и сопругот Реља.

Судејќи според видеата, Весна брзо закрепнува и наскоро повторно ќе биде на „старото јас“.

Погледнете го видеото под текстот.