12 НОЕМВРИ, ДЕН ЗА ПОБЕДА – Така го протолкуваа нашите фудбалери овој датум . Со желба за европско и со мисли кон Грузија нашите фудбалери ќе се обидат да го направат она што на никој претходно не му успеало.

Дали ќе победиме или изгубиме битно е да го оставиме срцето на терен. Желбата е голема ,мотивацијата уште поголема. Квалитетот е неоспорен па така имаме големи шанси за историски успех.

Да се надеваме дека нашиот бисер Елиф Елмас ќе биде целосно спремен , па со негова помош да успееме да издвојуваме победа во тој историски натпревар .

СРЦЕ НА ТЕРЕН МОМЦИ , ЛАДНИ ГЛАВИ И ПОБЕДА ЗА МАКЕДОНИЈА НА ЕВРОПСКО !