Month: м.г

Полицијата на Њујорк соопшти дека „прекумерното носење“ на коронавирусна маска придонело возачот да да изгуби контрола …

Жена од Њујорк која го удрила својот автомобил во електроенергетска струја, можеби поминала откако неколку часа носела  .... 

Србија забранува целосно движење во период од четврток 18 : 00 до понеделник 05 : 00 . Треба ли Македонија да го спроведе истото ?

Од почетокот на епидемијата, 151 лица починале од инфекција со коронавирус во Србија. Инфицирани се вкупно 7.779 лица. Српската  ....