Month: м.г

Запалено црвено светло во Вашингтон: Кина сака да ја купи најголемата светска компанија за авионски мотори во Украина!?

Американскиот државен секретар Мајк Помпео изрази загриженост во разговорот со украинскиот лидер Владимир Зеленски во врска со обидот ....