Month: м.г

Трамп се спаси со супер коктел на лекови. Доби осум грама од лекот, иако се дозволени само четири. Лекот досега беше тестиран на резус мајмуни и хрчаци!?

Минатата недела, дел од светските експерти, изразија уверување дека во заздравувањето на американскиот претседател Доналд Трамп од ковид-19 .... 

Пристигнуваат уште 2.300 сириски платеници во Нагорно Карабах: Ќе војуваат во првите борбени редови и ќе бидат одлично платени за тоа-со 700 до 1500 долари на ден!?

На социјалните мрежи се појавија и нови информации за пристигнувањето на сириските платеници на фронтот во Нагорно Карабах. Овие борци ....