Month: м.г

Бранко Црвенковски го замрзна своето членство во СДСМ: Дали БЦ се скара со Заев за да му помогне на Мицкоски!?

По долга политичка хибернација се јави поранешниот лидер на СДСМ, Бранко Црвенковски. Во соопштение испратено до медиумите тој ја изразува .... 

„Тато, ти секогаш ќе бидеш до мене во мојата меморија! Зборовите на 6-годишниот син на членот на Амадуес допираат до сечие срце …

Тапанарот на бендот Амадеус, кој почина во вторникот како резултат на коронавирусот, Бојан Златановиќ Токан – беше погребан денес на ....