Month: м.г

Дури 30 отсто од гласовите по пошта можат да бидат поништени пред американските судови!? Трамп има ангажирано стотина адвокати!

Аналитичарите проценуваат дека пред изборите, Доналд Трамп направи „многу паметна работа од аспект на Републиканската партија“. „Тој ....