Month: м.г

Ова е последниот новогодишен говор на Ангела Меркел. На крајот си ја отвори душата: Еве што му порача на светот

Германската канцеларка Ангела Меркел вели дека претстојната година носи голема надеж и им се заблагодарува на граѓаните за „историскиот ....