Month: м.г

Вучиќ е на мака: ЕУ со предлог за компензација, признавање на Косово за да нема голема Албанија!

– Претседателот на Србија, Александар Вучиќ, оцени денеска дека на претстојните предвремени парламентарни избори во Косово „несомнено“ ....