Month: м.г

Тиктокер од Србија претепан во центарот на Белград! Го нокаутирал и го повредил во пределот на главата (ВИДЕО)

Тиктокер Зоран Јовановиќ, попознат како „Лудибрат“, ја возбуди јавноста пред извесно време кога на неговиот профил се појави видео во ....