Month: м.г

Фудбалот е игра во која секогаш победуваат Германците: Се додека не дојдат да играат со Македонија. Вечерва Македонија слави

Каква вечер на МСВ арената во Дуисбург. Оваа генерација на македонски фудбалери на чело со легендата на македонскиот фудбал, Горан…

Каракачанов во паника: Сорос да си брка работа во Америка. Во Бугарија нема македонско малцинство. Тие се платени од Скопје

Во годишниот извештај на американскиот Стејт департмент се обвинуваат властите во Бугарија дека и понатаму не дозволуваат регистрација ....