Month: м.г

САД: Се прекинува со употреба на вакцините Џонсон и Џонсон. Се одлага и дистрибуцијата во ЕУ. И тие прават тромбови

Соединетите држави, Европската унија и Јужноафриканската Република донесоа одлука за привремено запирање на употребата на вакцината против ....