Month: м.г

Харадинај и Гуцати пред Хашкиот Трибунал: Истрагата ги потврди обвинувањата против лидерите на УЧК

Воените ветерани на УЧК ќе бидат изведени пред лицето на правдата. Спроведените истраги ги потврдија обвинувањата кон лидерот на Организацијата ....