Вие имате прво да ја знаете вистината

Ова е хеликоптерот на Путин, од тука тој издава наредби и командува со војската. На новинарите им беше дозволено да снимааат (видео)

Рускиот претседател Владимир Путин често користи го користи хеликоптерот Русија за службени патувања.

Неодамна, новинарите исто така имаа можност да ја снимаат внатрешноста на хеликоптерот.

Новинарите своите впечатоци ги сведоа само на два збора, скромно и тесно.

Од видеото што беше објавено на социјалните мрежи, може да се види дека ентериерот е во функција на работната атмосфера, бидејќи овој хелокиптер Путин често го користи и како позиција од која издава наредби и раководи со војската и државата.

Зачленете се и ќе добивате екслузивни вести од нашиот портал!