Вие имате прво да ја знаете вистината

Влезе во собата и во виде телото на својот син на креветот, прстите му беа веќе помодрени. Од тоа никогаш не се опорави, со таа тага замина од овој свет

На 1 декември 2008 година, Марина го загуби својот син Милош.

Марина Туцаковиќ ја загуби битката со тешката болест на 68-годишна возраст.

Последните денови Марина ги помина во КБЦ Драгиша Мишовиќ, каде што беше префрлена затоа што се разболе во вторникот, на 14 септември, кога беше ставен апарат за дишење, и беше позитивна на корона вирусот.

Прославениот текстописец никогаш не се опорави откако Милош Радуловиќ, синот на Марина Туцаковиќ и Александар Фута Радуловиќ, беше пронајден мртов во семејна куќа во центарот на Белград.

Прославениот текстописец никогаш не се опорави откако Милош Радуловиќ, синот на Марина Туцаковиќ и Александар Фута Радуловиќ, беше пронајден мртов во семејна куќа во центарот на Белград.

Токму таа го пронајде телото на Милош.

Влегов во неговата соба и го видов тоа што не сакав да го видам. Милош тогаш имаше 24 години. Тоа беше на први декември… Милош едноставно не се разбуди. На пладне беше здрав и прав, се беше нормално. Стана да пие вода, и ми рече да го разбудам после четири, за да може да оди на фризер и да се подготви за диско вечерта. Меѓутоа, кога влегов во собата да го разбудам, го најдов неподвижен. Прстите му беа веќе помодрени Не знам што се случи… Не знам дали има нешто полошо отколку тоа да го најдете вашето дете како лежи неподвижно во кревет, рече текстописецот во 2020 година.

Марина Туцаковиќ им призна на медиумите дека му посветила само една песна на својот син Милош и таа е испеана испеана од Ана Николиќ.

Ја напишав песната во најтешкиот период од мојот живот, кога го загубив мојот син! Долго размислував кој може да и ги пренесе овие силни емоции на публиката, а потоа изборот падна на Ана Николиќ, рече Марина.

Зачленете се и ќе добивате екслузивни вести од нашиот портал!