Month: м.г

Блуд и разврат: Таблоидите “пуштени на најсилно”, објавуваат еротски фотки кои Дијана Хркаловиќ ги снимила во МВР, го спасуваат братот на Вучиќ?

Таблоидите на Вучиќ ја провоцираат Дијана Хркаловиќ, поранешен висок функционер на Министерството за внатрешни работи на Србија, која .... 

Д-р Ана Глигиќ им ја затвори устата на антиваксерите: Таа верува дека епидемијата на ковид може да оди само во две насоки

Раководителот на лабораторијата на Институтот Торлак во ерата на големи сипаници, д -р Ана Глигиќ (87), вели дека сегашната епидемиолошка ....