Вие имате прво да ја знаете вистината

Ќе те задавам со рацете бабо и пишува Северина на директорката на училиштето каде учи нејзиниот син, објавени скандалозните смс пораки

Новото издание на Национал ги објавува СМС пораки што пејачката Северина Којиќ неодамна и ги испрати на Лилjана Клингер, директорка на основното училиште Матија Губец во Загреб, каде наставата ја посетувана нејзиниот малолетен син Александар.

Како што пишуваат, директорката Лилjана Клингер му се обратила на министерот Давор Божиновиќ преку е-пошта, наведувајќи дека полицијата не направила ништо по нејзините извештаи и напишала: Сериозно се плашам за мојата безбедност, ќе ве молам да ми помогнете, за да не мораме место предупредување на госпоѓата да и испратиме телеграми со сочувство.

Тие ги објавија пораки за кои се наведува дека Северина ги испратила кај директорот.

Го испративте моето дете во Хеинзлова улица на возраст од седум и пол години. Па, ќе те задавам со рацете бабо, стара, куца и грда баба, ќе седиш ти, ќе се плашиш и ќе се тресеш кривонога како што правев јас кога го малтретираше моето тете, стара јави му се на донаторот што те доведе во неволја. Едвај чекам да те уапсат и да го поминеш животот што го заслужуваш. Го малтретираше мојот син. Сите наоди ќе излезат во јавноста. Само за да дојде пресудата, ќе ти направам протести пред училиштето за да те исфрлат, не со мајки на кои децата им ги земаат од училиште кој ќе стигне, туку ќе соберам луѓе на Фејсбук, твоите невистини кои ги пишуваше ќе ги читам кај Шпрајц. Доста беше твојата тиранија, пишува Северина во смс пораките кои ги испраќала до директорката. научилиштето.

Зачленете се и ќе добивате екслузивни вести од нашиот портал!