Вие имате прво да ја знаете вистината

Изградил куќа која се врти во круг, за да ја задоволи сопругата, која постојано била незадоволна од погледот (видео)

Домаќинот имал низа забелешки од сопругата на распоредот на собите во куќата,каде да биде спалната соба ,каде детската,каде дневната соба.Бидејќи не помагнало ниту рушењето на ѕидови, домаќинот по шест години работа со револуционерен метод со го решил проблемот.

Имено тој направил ротирачка куќа која при најголема брзина за 22 секунди може да го смени погледот за 360 степени,а при најмала брзина потребни се 24 часа за еден круг.

Сега неговата сопруга конечно е задоволна бидејќи секој ден може да има различен поглед во зависност од нејзиното расположение а доколку види дека доаѓаат непоканети гости може да го смени и влезот на куќата.

Босанскиот домаќин стекна светска слава бидејќи многу светски медиуми ја пренесоа веста за начинот на кој ги реши проблемите со желбите на сопругата околу нивната куќа.

Зачленете се и ќе добивате екслузивни вести од нашиот портал!