Вие имате прво да ја знаете вистината

Зошто е магичен и моќен овој ден? Крие голема енергија

Ден со посебна енергија – 11ти ноември – ни носи одлична можност да ги оствариме нашите желби и визии, да создадеме посветла иднина и да го реализираме нашиот пат до среќата.

11ти ноември е еден од најважните денови во нумерологијата секоја година. Ова е одлично време да го анализирате сопствениот живот, да ги организирате мислите, и да научите од она што се случило.

Од нумеролошка гледна точка, 11 е бројка со неверојатно силни креативни вибрации. Симболично, ни помага појасно да ги видиме нашите цели и послободно да ги изразиме нашите намери.

Денес нашите мисли се исклучително силни бидејќи значително влијаат на обликувањето на реалноста. Ако размислуваме позитивно, на 11ти ноември е многу полесно соништата да се претворат во реалност. Треба однапред да размислите што да барате од Универзумот. Исто така, сега не е време за брзање бидејќи брзањето може да ве одведе на погрешен пат.

Чувајте го вашиот ум јасен и отворен. Останете искрени со себе, на овој датум не треба да се занемаруваат соништата, бидејќи во нив можат да се кријат важни пораки од потсвеста и интуицијата.

Питагора рекол, броевите имаат способност да го водат човекот за рака преку разумот.

Грчкиот филозоф Питагора прв ја популаризирал идејата дека сите броеви имаат различни вибрации. Оттогаш, модерната наука потврди дека светот функционира и е во согласност со прецизни математички принципи. Овие принципи управуваат со сè, од гравитацијата, движењето на животните до човечките навики.

Античкиот систем на нумерологија произлезе од откритијата на Питагора за светот. Некои научници дури веруваат дека нумерологијата датира од времето пред Питагора и дека потекнува од еврејскиот мистицизам и кабалата стара илјадници години.

Нумерологијата е систем кој му доделува единствено значење на секој број врз основа на математички принципи. Според нумерологијата, се може да се пресмета, преку датумот на раѓање, па до името и местото, за да се открие подлабока, скриена вистина за секого.

.Многу луѓе откриваат дека гледањето на бројот 11 значи дека вашиот духовен водич се обидува да контактира со вас. Според искуството, 11:11 се развива преку духовно будење и ни дава до знаење дека сме на вистинскиот пат и дека нашите постапки се во согласност со целта на нашата душа. Со други зборови, гледањето на низата со броеви 11:11 е добар знак! Се отвора енергетски премин преку кој ќе доживеете духовен раст.

Вие сте на вистинскиот пат и вашата душа, духовните водичи и Универзумот ви помагаат свесно да се проширите и растете. Обрнете внимание, бидете свесни и не заборавајте да останете приземјени во тој момент. Поминувате низ процес на духовно будење и повикани сте да се усогласите со љубовта и водството кои ви се секогаш достапни. Ќе почнат да се случуваат длабоки промени во вашиот живот. Запомнете да бидете отворени. Овој феномен е познат како синхроничност.

Зачленете се и ќе добивате екслузивни вести од нашиот портал!