Вие имате прво да ја знаете вистината

Постојано ми го бришат мојот Инстаграм профил бидејќи сум многу убава, не веруваат дека сум реална (фото)

Многу жени се љубоморни на мене, мислат дека сакам да им ги киднапирам момчињата и сопрузите. Само жените можат толку многу да ги повредат другите жени. Мислам дека не сум совршена за себе, но природна сум, изјавува за себе убавата Вероника.

https://www.instagram.com/p/CTclWQAqt5I/?utm_source=ig_web_copy_link

Многумина мислат дека се е лесно за убавите луѓе, но мене ми е полошо поради тоа. Ми го загорчуваат животот. Не веруваат дека постојам, не веруваат дека сум вистинска и колку сум убава. Тие мислат дека сум некој вид робот. Прилично е непријатно што ме бришат од Инстаграм затоа што мислат дека сум премногу убава за да постојам, се пожали Вероника Рајек (25), модел од Словачка, која живее во Виена.

https://www.instagram.com/p/CSwr1jiK57q/?utm_source=ig_web_copy_link

Таа тврди дека постојано го бришат нејзиниот профил на Инстаграм поради тоа што поединци пријавуваат дека е лажен – не веруваат дека е толку убава.

Во 2016 година, Вероника беше финалистка на изборот за Мис на Словачка. Некои се убедени дека таа имала естетски корекции, што таа тоа остро го негира. Кажува и дека не ги ни едитира фотографиите кои ги објавува на социјалните мрежи.

https://www.instagram.com/p/CSW_9ZwqiO3/?utm_source=ig_web_copy_link

Не правам никакво обликување и не користам филтри. Јас користам само алатки за измазнување на кожата, но мислам дека тоа е нормално. Луѓето секогаш се изненадени кога првпат ќе ме сретнат, додаде убавицата, истакнувајќи дека редовно добива стотици непријатни пораки, особено од жените.

https://www.instagram.com/p/B6aU3n_gQLC/?utm_source=ig_web_copy_link

Добивам пораки од мажи кои не веруваат дека сум вистинска, но најлошите пораки на мојот профил на Инстаграм доаѓаат од жени кои ме прашуваат зошто се преправам дека сум толку убава и бараат од мене докази дека навистина изгледам толку добро, објасни таа, спомнувајќи дека има над еден милион луѓе кој ја следат на Инстаграм.

Зачленете се и ќе добивате екслузивни вести од нашиот портал!