Вие имате прво да ја знаете вистината

Ја фатило паника кога видела дека млекото и е розево! Нема да верувате кога ќе слушнете зошто е тоа така (ФОТО)

Една загрижена мајка испаничила и се возбудила, кога видела дека нејзиното млеко ја менува бојата и станало бледо розево. Таа, тоа реши да го сподели со своите следбеници на социјалните мрежи.

Џо Џонсон Оверби, го доела своето бебе околу 6 недели, кога забележала промена во бојата на нејзиното млеко. На видеото што го виделе најмалку 12 милиони луѓе, таа изјави: никој не ми кажа дека моето млеко ќе ја смени бојата ако одлучам да дојам.

Таа потоа како за пример зеде вреќа со млеко и кажа: Бојата на млекото што ја очекуваш, нели ?

За подоцна таа да зеде друга кеса со мелко споредувајќи ја со бојата на млекото од јагода. Потоа таа праша зошто нејзиното млеко е розево. Таа кажа дека ја добил таа боја поради крвта и дека бебето може да го пие истото, но на вас е да одлучите дали ќе го направи тоа.

Зачленете се и ќе добивате екслузивни вести од нашиот портал!