Вие имате прво да ја знаете вистината

Саша Поповиќ создаде тестамент, познато е кој ќе го наследи неговото богаство, неговите вили, станови и луксузни автомобили!

Како што пренесуваат медиумите од соседството, откако Саша Поповиќ ги продал акциите во Гранд продукција, почнал да инвестира во разни бизниси и со сопругата започнал неколку активности со кои на нивните деца ќе им обезбедат подобра иднина.

Сепак, свесен за времето во кое живееме, Саша наводно направил тестамент, за навреме да си го обезбеди семејството.

Саша се консултирал со својот адвокат и решил се да и остави на својата сопруга, Сузана. Таа е 15 години помлада од него, но тој сепак има најголема доверба во неа, и сигурен е дека таа ќе може да управува со целиот имот што го поседуваат – тврди изворот блиски до Поповиќ.

Тој има голема доверба и во својата ќерка, но секако и во синот на Сузана кој што го одгледа како да е негово дете. Но, повторно, тој е решен се да остави на Сузана, за која верува дека таа понатаму ќе сподели сè исто како тој со неговата совест. Сигурно не мисли дека крајот е близу, само е свесен за времето во кое живееме и дека треба да го реши и тоа прашање, поточно да има тестамент, а со тоа се согласува и Сузана. Но, сепак пред нив двајца е животот и плановите кој ги имаат заедно.

Сузана Јовановиќ, како што се наведува, по официјалното составување на тестаментот ќе биде побогата за неколку милиони, но бидејќи таа и Саша се во хармоничен брак, таа не се навраќа на тоа, туку му го посветува вниманието на сопругот и се труди да ужива заедно со него во секој нов ден.

Зачленете се и ќе добивате екслузивни вести од нашиот портал!