Вие имате прво да ја знаете вистината

Такер Карлсон откри како семејството на претседателот на САД реагирале на победата на Џо Бајден, беа многу исплашени

Такер Карлсон, водител на шоуто Такер Карлсон Вечерва на Фокс њуз, кој гостуваше во шоуто на Гај Бенсон за да разговара за тоа што членовите на семејството на претседателот Џо Бајден мислат за неговиот когнитивен пад.

Јас го познавам Џо Бајден 30 години. Секогаш ми се допаѓал Џо Бајден без разлика колку вреди. Многу топла личност иако никогаш не се согласувам со него, но исто така никогаш не го мразев. Секогаш ми се допаѓал Џо Бајден. Познавам многу членови на неговото семејство, а некои од нив многу добро, изјави Карлсон.

И сигурно знаев дека некои членови на семејството беа многу загрижени за неговите когнитивни способности. Не очекуваа дека ќе добие номинација. Никој не очекуваше. Тој ја доби и тие беа исплашени поради тоа. Тоа сигурно го знам. Така знаев дека семејството верува дека е во когнитивен пад, истакна познатата водителка.

Значи, тоа постои и тоа е веста. Од друга страна, јас сум човек. Имам 52 години. Се надевам дека ќе стигнам до 78. Мислам дека нема ништо потажно од тоа некој да изгуби умот, вели тој.

Зачленете се и ќе добивате екслузивни вести од нашиот портал!