Вие имате прво да ја знаете вистината

Финансиски хороскоп за декември, долговите стигнуваат за наплата, овие три знаци ќе почуствуваат “промаја” во новчаникот

Завршувањето на ретроградниот Нептун конечно ќе ги прекине сите илузии и ќе ги открие измамите, но младата месечина и затемнувањето на Сонцето носат голема неизвесност.

Месечниот хороскоп за декември 2021 година предвидува „шарена“ слика кога се во прашање финансиските можности. Од една страна, завршувањето на ретроградниот Нептун конечно ќе ги разбие сите илузии и ќе ги открие измамите, но младата месечина и затемнувањето на Сонцето носат голема неизвесност. Декември ќе донесе најголеми неволји за овие знаци …

Бик

Ќе треба да се подготвите за наплата на долговите. Вашиот владетел Венера се движи во ретроградно движење, така што немате многу опции на располагање.

Девица

Не се препуштајте на поголеми набавки, не подлегнувајте на сериозни процедури кога е изгледот во прашање. Ќе има многу предизвици во таа смисла, тоа можеме да ви го гарантираме. Единствените инвестиции кои се оправдани во овој период се поврзани со домот, каде секој денар ќе се исплати.

Вага

Кој и да започнете разговор за финансии, може да заврши со тешки дискусии или, во најмала рака, несогласувања и недоразбирања. Доколку навистина треба да позајмите пари и да се задолжите, почекајте барем до средината на месецот кога Меркур ќе има поповолна позиција и ќе ви ја олесни комуникацијата.

Зачленете се и ќе добивате екслузивни вести од нашиот портал!