Вие имате прво да ја знаете вистината

Како да дојдел судниот ден во Индонезија! Вулкан исфрла пепел 12 километри во облаците, страшни слики (видео)

Страшна глетка е снимена во Индонезија.

На планината Семеру, вулкан исфрла пепел на 12 километри во небото, додека преплашените локални жители бегаат, спасувајќи животи. Драматичните снимки покажуваат како мештаните бегаат од планината.

Драматичните снимки покажуваат како локалното население бега од планината додека сивите облаци го исполнуваат небото како во сцената од судниот ден која е опишана во Библијата.

Мештаните се потопени во темнина, бидејќи облакот од пепел станува се поголем, така што густата сончева светлина не може да помине низ него.

Зачленете се и ќе добивате екслузивни вести од нашиот портал!