Вие имате прво да ја знаете вистината

Балашевиќ на своето семејство пред смртта им испратил е-маил за збогување, ги подготвувал за живот без него (видео)

Беба рече дека Балашевиќ испратил е-пошта до семејството во ноември и истакна дека од тој месец сите се плашеле ужасно бидејќи Балашевиќ го спомнал во неговата песна Дрвена песма.

Семејството на Ѓорѓе Балашевиќ гостувало во емисијата „Како секој нормален свет“, а неговата ќерка Беба Балашевиќ изјавила дека Балашевиќ во ноември минатата година, три месеци пред неговата смрт, испратил е-пошта до семејството, што било проштално писмо за неговото семејство. .

Беба рече дека Балашевиќ испратил мејл до семејството во ноември и истакна дека тој месец сите се плашеле ужасно бидејќи Балашевиќ го спомнал во неговата песна Дрвена песма, пишува Index.hr.

Таа рече дека ја изнервирал тонот со кој бил напишан мејлот бидејќи тој зборувал што треба да прави неговото семејство кога повеќе ќе го нема.

Не беше список со барања, туку како песната на Киплинг. Никогаш нема да биде објавен бидејќи е нешто меѓу него и нас. Кога го добив тоа, не сакав да читам. Тој не подготви сите за тоа. Една од пораките беше како да се однесуваме кога неговото семејство ќе го нападне „рафалот на повраќање“, тој зборуваше како да се однесуваме кон неговото авторство. Ние тоа го правиме сега, како за човек кој ни ги исполнуваше сите желби – изјави Беба.

Зачленете се и ќе добивате екслузивни вести од нашиот портал!