Вие имате прво да ја знаете вистината

Два пати се обидов да си го одземам животот. Ева Рас искрено за тешките моменти и зошто се одлучила на таков чин

Познатата актерка, Ева Рас (80 г.) одговараше на бројни прашања во врска со нејзиниот деловен и приватен живот. По тој повод таа го откри и своето вистинско и полно име.

Јас се викам, Ева Марија Балаша Вагнер Стевиќ Рас – откри Ева. А дополнително таа откри и дали добила непристојни понуди од нејзините колеги од филмската индустрија.

Тоа го нудат и сега кога имам 80 години некои, будали бркаат баби. Секој има право да те посакува, а ти имаш право да возвратиш или не. 

Ева откри и дали по смртта на сопругот била со друг маж, – Точно е дека немав маж по неговата смрт, бидејќи многу го сакав и не сакав да фрлам сенка на големата љубов што ја имав. Немав ни лице да се обратам кон Бога и да кажам, повторно да ми даде таков прекрасен човек каков што беше тој. Ако Господ сакаше да имам таков прекрасен човек како што беше тој, тогаш немаше да го земе Раса.

Познатата актерка откри и на шпекулациите за тоа дали е вистина дека се обидувала да си го одземе животот.

Неколку пати се обидов да се самоубијам. Пред 10, 11 години кога се појавија националните пензии, многу ми беше срам што го потпишав барањето да ми се даде национална пензија. Се срамев да се пријавам и да не земам национална пензија, а потоа отидов на Бранковиот мост за да се самоубијам.

Зачленете се и ќе добивате екслузивни вести од нашиот портал!