Вие имате прво да ја знаете вистината

Нумеролозите со несекојдневно откритие! Кои се најсреќните свадбени денови за следната 2022 година !?

Доколку планирате да стапите во брак и да организирате убава свадба следната година, а не сте одлучни за датумот, погледнете кои датуми ви ги препорачуваат нумеролозите.

Нумеролозите дошле до заклучок дека во 2022 година ќе има среќни денови во текот на секој месец па затоа се тие денови се идеални за големи работи, како што е стапување во бракот.

Покрај тоа, во годината што претстои, има ден во осмиот месец кој според нумеролошките толкувања симболизира двојна среќа.

Затоа, доколку планирате венчавка следната година, ова се датумите кои ги препорачуваат нумеролозите.

јануари

Среќни денови: понеделник, 7 јануари; петок, 11 јануари; среда, 23 јануари. 

Датуми за паметење: сабота, 1 јануари; недела, 2 јануари; Сабота, 22 јануари.

февруари

Среќни денови: недела, 4 февруари; понеделник, 5 февруари; четврток, 22 февруари. 

Датуми за паметење: четврток, 2 февруари; вторник, 22 февруари.

март

Среќни денови: недела, 3 март; четврток, 14 март; среда, 20 март 

Датуми за паметење: четврток, 3 март; вторник, 22 март

април

Среќни денови: недела, 1 април; среда, 11 април; петок, 20 април; недела, 11 април 

Датуми за паметење: понеделник, 4 април; Петок, 22 април.

мај

Среќни денови: среда, 3 мај; сабота, 6 мај; вторник, 23 мај 

Датуми за паметење: четврток, 5 мај.

јуни

Среќни денови: среда, 8 јуни; вторник, 14 јуни; петок, 17 јуни. 

Датуми за паметење: понеделник, 6 јуни.

јули

Среќни денови: петок, 8 јули; понеделник, 11 јули; четврток, 21 јули 

Датуми за паметење: четврток, 7 јули; петок, 22 јули.

август

Среќни денови: среда, 5 август; петок, 7 август; Сабота, 8 август (двојна среќа = 8/8/22); Среда, 19 август. 

Датуми за паметење: сабота, 8 август.

септември

Среќни денови: понеделник, 1 септември; понеделник, 8 септември; четврток, 25 септември. 

Датуми за паметење: петок, 9 септември.

октомври

Среќни денови: понеделник, 7 октомври; вторник, 8 октомври; Петок, 18 октомври.

Датуми за паметење: понеделник, 10 октомври и сабота, 22 октомври.

ноември

Среќни денови: недела, 25 ноември; среда, 25 ноември; недела, 11 ноември. 

Датуми за паметење: вторник, 22 ноември.

декември

Среќни денови: понеделник, 4 декември. 

Датуми за паметење: петок, 2 декември; понеделник, 12 декември и четврток, 22 декември.

Зачленете се и ќе добивате екслузивни вести од нашиот портал!