Вие имате прво да ја знаете вистината

Три хороскопски знаци на кои следната 2022 година ќе им биде многу лоша! Време е за соочување со вистината, големи разочарувања и соодветни промени

Секоја планета контролира дел од нашето постоење. Како на пример, Венера владее со полето на љубовта и финансиите, Меркур е главниот виновник за нашата комуникација, додека Нептун владее со светот на нашите соништа.

Понекогаш планетите не сакаат да бидат во одредени знаци, и понекогаш тие планети, кога се во знаците во кои не сакаат да бидат, не функционираат совршено во нашите индивидуални или колективни мапи.

За 2022 година, астролозите предвидуваат негативни аспекти за три хороскопски знаци кои ќе донесат недоразбирања во нивниот живот на повеќе полиња, но и големи промени кои ги менуваат нивните животите од самото дно.

Вага

За Вагите, 2022 година е година на вистината. Иако имаат тенденција да ги кријат своите чувства зад маската на повлекување, времето за вистинска конфронтација започнува на почетокот на идната годината. Ќе бидат соочени со чести несогласувања и недоразбирања на секој чекор од животот, а многу зборови можат погрешно да им се протолкуваат. Време е за преиспитување, но вистината во идната година ќе им помогне 2023 година да им биде поуспешна и подобра.

Лав

За Лавовите, 2022 година е година на непријатности. Време кое ќе ги покаже нивните вистински граници, а тоа ќе им го разниша деловниот и приватниот живот. Единственото нешто што им останува на овие огнени знаци е да го сфатат овој тежок период како лекција од која ќе треба да научат како да се променат. Време е за сериозна работа на себе. Иако Лавовите не се навикнати да бидат запрени во своите цели, сега ќе мора да сфатат дека и тоа понекогаш се случува.

Водолија

За Водолиите, 2022 година е година на прифаќање и соочување. Тие ќе бидат спречени да ги реализирате плановите во кои вложиле многу време и емоции. На почеток ќе реагираат со емоции, но потоа кога ќе прифатат фактите дека тоа е неизбежно, за потоа да ги очекува само напредок.

Зачленете се и ќе добивате екслузивни вести од нашиот портал!