Вие имате прво да ја знаете вистината

Периодот од денот кога сте родени открива се за вас, дознајте каква е вашата судбина

Секој астролог ќе ви каже дека часот на раѓање е незаменлива компонента без која е невозможно да се направи нечиј животен хороскоп. Врз основа на часот на раѓање се одредува подзнакот, а воедно ги одредува карактерните црти на човекот и неговата енергија.

Тие објаснуваат дека не е исто дали сте родени, да речеме, наутро во 4 или попладне, бидејќи тоа целосно ја менува сликата за вас како личност.

Од полноќ до 4 часот наутро


Тоа се луѓе кои сонуваат будни и се познати по својата бујна имагинација. Бидејќи се многу чувствителни, тие често бегаат од реалноста во нивниот замислен свет. Тие често се неодлучни за своите цели.

Од 4 до 8 часот наутро


Тоа се многу истрајни луѓе кои се способни да постигнат се што ќе зацртаат. Тешко е да ги поколебате во нивните цели. Имаат голема желба да го постигнат она за што другите сонуваат и вложуваат многу труд во тоа. Иако се многу интелигентни, тоа не им носи голем профит во животот.

Од 8 до пладне


Луѓето кои се родени во ова време се среќни и затоа имаат позитивно влијание врз луѓето околу нив. Бидејќи се многу амбициозни, можат да успеат во бизнисот. Животната филозофија не им е туѓа затоа што се духовни.

Од пладне до 16 часот


Луѓето родени пред 16 часот се родени говорници. Тие се родени да бидат учители или математичари. Често влегуваат во конфликти со луѓе од околината бидејќи животот без тоа би им бил монотон и досаден.

Од 16 до 20 часот


Станува збор за авантуристички луѓе со немирен дух кои често влегуваат во непознати ситуации. Сепак, ова може да доведе и до анксиозност и нервоза. Интересно е што иако делуваат избрзано, секогаш имаат план за иднината.

Од 20 часот до полноќ


Овие луѓе се родени лидери, полни со самодоверба. Доминираат во сите врски, а најмногу се плашат дека некој ќе им го повреди егото. Покрај тоа, интересно е што чувствуваат потреба да поминат неколку часа на ден сами.

Зачленете се и ќе добивате екслузивни вести од нашиот портал!