Вие имате прво да ја знаете вистината

ДЕТАЉОТ КОЈ ГИ РАСТАЖИ СИТЕ! ОВА Е ПРОНАЈДЕНО НА ИЗВЛЕЧЕНОТО ТЕЛО КАЈ АДА ХУЈА: „НЕМА ДИЛЕМИ!“ (ФОТО)

Маицата пронајдена на телото на помлад маж кој утрово исплива кај Ада Хуја е идентична како маицата што ја носеше Матеј Периш. Станува збор за темна маичка со апликација на јагуар и натпис со жолти букви .

На телото на млад човек кој утринава околу 9.20 часот беше извлечен од Дунав кај Ада Хуја, откако телото беше забележано во водата од морнари на брод, имаше темна маица со бела апликација Јагуар и жолт натпис кој оди во круг и гласи „Power Super Cleaner“ .

Матеј Периш

Матеј Периш имал иста таква маица и ја всушност неа и ја носи на фотографијата која кружеше по сите медиуми кога беше пријавено неговото исчезнување во Белград.

Матеј Периш

Овој детаљ дополнително потврдува дека извлеченото тело најверојатно е Матеј Периш по кој се трагаше пет месеци. Резултатите од ДНК анализата ќе бидат објавени утре.

Идентификацијата ќе биде потврдена врз основа на ДНК анализа, а со визуелен увид полициските службеници на лице место соопштија дека е констатирана голема сличност на пронајденото тело со исчезнатиот Матеј Периш од Сплит.

Зачленете се и ќе добивате екслузивни вести од нашиот портал!