91-годишниот Австралиец преживеа несреќа со параглајдер и помина само со неколку гребнатини и модринки откако падна во океанот.

Жителите на Варивуда, северно од Сиднеј, го извадија овој параглајдер од водата во неделата .

Брза помош повикана на местото го прегледала мажот и открила дека има само неколку гребаници и модринки.