Поминаа четири години откако актерите Бред Пит и Анџелина Џоли решија да се разведат, а непознатите детали за тоа, и за болниот процес, стануваат малку јавни. Анџелина сега призна дека порано плачела со часови под туш, така што нејзините шест деца не би ја виделе нејзината болка, пишува Mirror. „Мислам дека е многу важно да плачеме под туш, а не пред нашите деца“, рече 45-годишната ѕвезда.

Откако Бред си замина, Анџелина остана сама во куќата со шест деца и скршено срце. Но, таа рече дека се обидела да си обезбеди време и простор во текот на денот кога би можела да биде сама и да плаче во мир, за да не се наруши 18-годишната Мадокс, 14-годишната Шилох, 11-годишната Нокс, 15-годишната Захара, 15-годишна. Пакса и 11-годишната Вивиен. „Тие треба да знаат дека сè ќе биде добро дури и кога не сте сигурни за тоа“, објасни таа.

Таа се осврна и на гласините во медиумите за причините за нивниот развод, поточно дека за тоа е виновен животниот стил на Бред, што вклучуваше алкохол и марихуана. ‘Нашиот начин на живот во никој случај не беше негативен. Тоа не беше проблемот “, рече таа и објасни дека врската меѓу неа и Бред се одвивала тешко во летото 2016 година, сепак, таа не сакала да открива повеќе детали. Но, затоа рече дека нивните деца цело време биле „многу храбри“. ‘И јас и тој уште се опоравуваме од настаните што доведоа до развод, а не од самиот развод. “, признала искрено.


Напишете коментар