Шпанскиот актер Антонио Бандерас соопшти дека неговиот тест на новиот тип коорнавирус (Ковид-19) е позитивен.

Тој вели дека се придржувал на мерките и дека е изненаден од ваквата ситуација. По неговиот позитивен тест тој е во самоизолација и вели дека ќе направи се за да го победи вирусот .

„Релативно се чувствувам добро. Само се чувствувам малку повеќе изморен од нормално. Верувам дека ќе оздравам во најскоро време.“


Напишете коментар