Сон на секој човек е да се има големо семејство исполнето со многу деца, но сепак поимот „големо семејство“ за секој човек е различен, за некого значи да се има 3-4 деца а очигледно за некој друг тоа значи да се има 84 деца, и живот исполнет со повеќе сопруги.

Имено на интернет кружи снимка која ги воодушеви, но и насмеа многумина.
Во неа е снимен еден Арап во разговор со новинар кој рече дека има 84 деца, на што новинарот искрено му честиташе.

После сарамежливото заблагодарување, тој нагласи дека децата се од 17 жени, што го шокираше новинарот.

Новинарот одлучи да му каже дека тој има само една сопруга на што Арапот изреагира урнебесно.

Ова видео е одамна достапно на Јутјуб, но деновиве се споделува повторно низ социјалните мрежи и медиумите. Погледнете ја реакцијата: