Жеjко Ражнатовиќ Аркан зад себе остави големо потомство од девет деца, што ги имаше со пет различни жени, и од мажена и од вонбрачна заедница.

Ова се сите деца на Аркан – Неговиот најстар син и беше дечко на Каролина  (ФOTO) - EXCLUSIVE

Имаше шест деца од два брака, четири од првиот брак со Наталија Мартиновиќ и две од Светлана Цеца Ражнатовиќ. Трите деца се од вонбрачни врски.ќ

Ова се сите деца на Аркан – Неговиот најстар син и беше дечко на Каролина  (ФOTO) - EXCLUSIVE

Во првиот брак со Наталија Мартиновиќ ги доби близнаците Војин и Никола и ќерките Милена и Маша. Трите деца од вонбрачни врски се Михајло, Софија и Анѓела, додека Веjко и Анастасија од бракот со Цеца се и најмладите деца на Аркан.

Ова се сите деца на Аркан – Неговиот најстар син и беше дечко на Каролина  (ФOTO) - EXCLUSIVE

Децата од бракот со Наталија не го носат презимето на нивниот татко, но Војин, Никола, Милена и Маша се именувани според нивната мајка – Мартиновиќ. Сите се универзитетски образовани, а пред неколку години Војин ја доби ќерката Миа со Кинеската Барбара Ванг.

Ова се сите деца на Аркан – Неговиот најстар син и беше дечко на Каролина  (ФOTO) - EXCLUSIVE

Со актерката Љиjана Мијатовиќ, Аркан ја доби ќерката Анѓела. Таа сега има 38 години и дипломирала на Богословскиот факултет, а неодамна објави и стихозбирка. Таа е позната на јавноста, бидејќи во младоста се забавуваше со Кристијан Голубовиќ.