„Другари, овде има ерменска грдосија“, вели човекот покажувајќи кон бел автомобил со ерменски регистарски таблички.

„Јас го убив. Им ги сечеме рацете за да не можат да земат оружје. Тоа нека им биде лекција“, објаснува човекот кој тврди дека е војник, а на видеото зборува на азербејџански јазик.