Во вечерашното издание на емисијата„ Во центар ” претседателот на партијата „ Единствена Македонија ” Јанко Бачев, Јанко Бачев зборуваше за 27 април и неколку клучни работи кои се случуваа на тој ден.

Во делот на затворската казна со која се здобија уставо-бранителите тој кажа дека Јане Ченто не заслужил затворска казна, туку дека можел да помине како на времето што наставничките ги удирале децата со стапови, бидејќи како што вели Бачев, Ченто не направил ништо сериозно.

Целата емисија погледнете ја на следниот линк: