935 новозаразени од коронавирус денес во Македонија.

И денес црна статистика во нашата држава, 935 новозаразени, а речиси половина се од Скопје.

Нашата држава руши рекорди од ден на ден, граѓаните бараат начин самите да се заштитат и се повеќе се плашат да излегуваат .