Бил Гејтс, коосновач на „Мајкрософт“, смета дека враќањето во нормалниот живот во Америка е многу подалеку од она во што веруваат луѓето, без оглед на тоа што вакцината е одобрена и дистрибуцијата е веќе започната.

Bil Gejts u podkastu

Луѓе не бидете прости, заборавете на нормален живот до 2022 . Иако вакцината е најдена како што велат медицинарите, сепак процесот ќе трае долго. Да се научиме на овој стил на живот за да ни биде многу подобро и нас и на медицинските лица.