Младата пејачка Били Ајлиш им откри на своите следбеници на Инстаграм дека нејзиното хоби е цртање. Не би било невообичаено во таа изјава ако пејачката не посочи колку ужива да црта голи гради.

Слободното време пејачката го користеше за време на пандемијата во интеракција со нејзините следбеници на Инстаграм, па честопати водеше разговори со нив, односно одговараше на нивните прашања.

Ова е мојот омилен цртеж. Сакам гради – напиша Били Ајлиш во коментар.

Незнам зошто но сакам да цртам гради уште од мала, тоа ми е желба.