Новата 2021 година сите ја нарекуваат година на промени. Затоа е најдобро да ја започнете со нова боја на косата. Погледнете кои бои на коса ќе бидат во тренд во 2021 година.

Стилистот Оливер Адамс најавува дека ќе продолжиме со стилот на силни и егзотични бои. Овој пат, ќе се движиме во насока на синиот спектар. Овие нијанси се одлични за сите со брановидна коса.