„Јас сум негативен за КОВИД-19. Тоа се покажа на мојот втор последователен тест. Во согласност со наредбите на здравствените власти, можам да се сретнам со премиерот на Република Северна Македонија Зоран Заев и да заседавам со Самитот во Берлин“, ова го напиша на својот фејсбук профил бугарскиот премиер Бојко Борисов.

Отрицателен съм за COVID-19. Това показа втори пореден тест. В съответствие със заповедите на здравните власти мога да…

Posted by Boyko Borissov on Tuesday, November 10, 2020