И покрај фактот дека одмор во Будва не беше евтин во изминатата деценија и половина, има десет пати помалку гости од минатата година.

Тие оваа година одлучија да ги спуштат цените но и покрај тоа нема туристи. Се обидуваат да ја спасат сезоната на било кој начин но тоа тешко им оди. Дали ќе успеат во намерата да ги примамат барем оние туристи кој што им е дозволен влез во Црна Гора ќе видиме.


Напишете коментар