Актуелно

Почина митрополит Амфилохије. Беше автор на Нишкиот договор и веруваше дека скопскиот земјотрес се случи бидејќи МПЦ се одвои од СПЦ!?

Денес, во Клиничкиот болнички центар во Подгорица, почина Митрополит Црногорско и приморски и егзарх на светиот печки престол, г. Амфилохије, .... 

Напаѓачот во Ница пристигнал од Италија со документ на Црвен крст, се пресоблече и се упати кон црквата каде на една жена и ја отсече главата!

Осомничениот за денешното убиство на три лица во црквата во Ница е Тунижанец, кој дошол во Франција со воз од…