Category: Актуелно

ИЗБОРИ НА 12 ЈУЛИ!

Од извори во политичките партии, како и од добро информирани кругови во дипломатските претставништва во Скопје, Во Центар дознава дека .... 

СО 200 ЕВРА ЗА СЕКОЈ ПОЛНОЛЕТЕН ЖИТЕЛ Словенија ќе го спасува туризмот. Дали можеме ние да го земеме овој пример ?

Секој полнолетен граѓанин во Словенија ќе добие ваучер во вредност од 200 евра за користење на услугите на словенечките туристички .... 

Другата стана од војната против вирусот ? Хакери напаѓаат австралиски болници и здравствени установи

Австралија изрази загриженост поради хакерски напади на кибер криминалци, често со помош на некои влади, на болниците и останати здравствени ....